Deli

Po podatkih raziskave podjetja comScore so si v mesecu februarju Američani pogledali več kot deset milijard video vsebin, kar predstavlja triodstoten porast glede na predhodni mesec in 66-odstoten porast glede na februar 2007. Največ ogledov so ponovno zabeležile Google-ove spletne strani s 3,6 milijardami ogledov. S tem je Google pridobil še 1,1-odstotno točko glede na januar. Med njegovimi stranmi z video vsebinami močno prednjači YouTube s 96-odstotnim deležem. Daleč zadaj pa Google-u sledijo Fox Interactive Media s 586 milijoni (5,8 odstotkov), Yahoo strani z 293 milijoni in Microsoftove spletne strani s prav toliko ogledi video vsebin.

Skoraj 135 milijonov Američanov je v povprečju za ogled video vsebin porabilo 204 minute na osebo. Tu so spet na prvem mestu Google-ove spletne strani, kjer so si uporabniki za oglede vzeli v povprečju 209 minut.

Še več zanimivih podatkov pa na spodnji povezavi.       

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv