Deli

Če se želite prebiti na prvo stran iskalnikov in izkoristiti ogromen potencial, ki ga prinašajo dobre pozicije na iskalnikih, potem seminarja Optimizacija spletnih strani, ki bo potekal 17. februarja v Brezovici pri Ljubljani, preprosto ne smete zamuditi! Vsi, ki imajo resne poslovne namene s spletno stranjo, se morajo zavedati, da je prisotnost na prvi strani rezultatov iskanj ključnega pomena za uspešnost spletnega nastopa, saj se tam zgodi večina (okoli 80%) vseh klikov, ki jih zabeležijo iskalniki. Ker glavnino teh klikov dobijo prvi trije izpisani rezultati iskanj, je še kako pomembno, da zasedate za vaše najpomembnejše ključne besede top pozicije na iskalnikih.

Nasvet.com, organizator seminarja, je za bralce iPROM-ovih novic pripravil posebno ugodnost – 20 € popusta. Ker pa v iPROM-u smatramo, da vam lahko obisk seminarja precej pomaga pri izboljšanju prodajnih rezultatov na internetu, smo se odločili, da omenjenemu popustu dodamo še 40€ subvencije! Vsem vam, bralcem naših novic, omogočamo torej nakup kotizacije po znatno znižani ceni. Prijavite se še danes in izkoristite kar 60€ popusta (pri vnosu podatkov uporabite promocijsko kodo PROMIPROM).
 

Če si ne morete privoščiti, da bi 80% potencialnih kupcev namesto vaše spletne strani obiskovalo spletne strani vaših neposrednih konkurentov, potem vas 17. februarja vabimo na seminar Optimizacija spletnih strani na katerem boste med drugim izvedeli:

  • Kako na spletu s pomočjo optimizacije spletne strani uspešno prodajati dimnike, gume, prenosne računalnike, tiskalnike, tonerje?
  • Katere so najpogostejše napake zaradi katerih spletne strani ne dosežejo željenih pozicij na iskalnikih?
  • Katera brezplačna orodja nam pomagajo izboljšati optimiziranost spletne strani?
  • Kako se lotiti optimizacije kompleksnih spletnih strani?
  • Kako se prebiti na prvo stran iskalnikov s pomočjo gradnje povezav?
  • Katere so najnovejše “SERP domination” tehnike, s pomočjo katerih dominirate na prvi strani iskalnikov za določen iskalni niz?

Za več konkretnih napotkov o tem, kako pripeljati spletno stran do top pozicij na iskalnikih, vam priporočamo obisk seminarja Optimizacija spletnih strani, ki bo potekal 17. 2. 2011 v Ljubljani.

Kliknite in izkoristite 60€ popusta!

Deli

Arhiv