Deli

Ameriški spletni uporabniki so si v letošnjem maju ogledali 12 milijard spletnih video vsebin, kar je 45-odstotni porast glede na maj 2007 in 10-odstotni porast glede na april 2008, ugotavljajo pri podjetju comScore (Video Metrix service).  

Google s pomočjo YouTube še vedno močno prevladuje in ima 35-odstotni delež vseh ogledanih videov. Daleč zadaj na drugem mestu s 6,4-odstotnim deležem je Fox Interactive Media, ki pa je kljub temu uspel pridobiti 1,3-odstotnih točk glede na predhodni mesec. Sledita še Yahoo z 2,9 odstotki in Viacom Digital z 1,7 odstotki.

Hulu.com (skupen projekt NBC-ja in Foxa, ki prikazuje celotne epizode najboljših TV serij) pa je debitiral na desetem mestu z 0,7-odstotnim deležem.

Pri različnih ogledih (enkratni gledalci) pa je tekma bolj izenačena. Tako je imel Google skoraj 84 milijonov različnih gledalcev, Fox Interactive pa 60,7 milijonov. Sledi Yahoo s 40 milijoni, Microsoft (29,5 milijona) in Time Warner (24,6 milijona).

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv