Deli

Podjetje Gallup je v svoji raziskavi ugotovilo, da kar 48 odstotkov anketirancev preživi na spletu več kot eno uro na dan (december 2008). Leto prej je bilo takih 43 odstkotkov, v letu 2005 pa 33.
V preteklem letu so pri tem najbolj zrasle skupine ljudi z dohodki, nižjimi od 30.000 ameriških dolarjev (iz 22 na 32 odstotkov), neporočeni (z 38 na 48 odstotkov), stari med 18 in 29 letom (s 50 na 62 odsotkov) in ljudje z visoko izobrazbo (s 56 na 68 odstotkov).
 

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv