Deli

iPROM-ova rešitev Safemetric, namenjena varni in zakonsko ustrezni uporabi spletne analitike, je odobrena tudi s strani informacijskega pooblaščenca.

Safemetric podjetjem omogoča nemoteno spremljanje spletne analitike z zunanjimi ponudniki analitičnih rešitev (Google Analytics, Kissmetrics, Clicky in drugi) v skladu z novimi zahtevami Zakona o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1) brez vplivov na relevantnost pridobljenih podatkov o spletni obiskanosti.

 

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv