Deli

Raziskava »Global Web Index« je pokazala, da je Twitter postal najhitreje rastoče družabno omrežje na svetu in tako prehitel Facebook in Google+.

Število aktivnih uporabnikov se je na tej mikro blogerski strani od drugega do zadnjega četrtletja 2012 povečalo za 40 % in je tako znašalo 288 milijonov mesečnih aktivnih uporabnikov. Še julija 2009 je imel Twitter zgolj 35 milijonov takih uporabnikov, od takrat pa je družabno omrežje zabeležilo 714-odstotno rast. Poleg tega so Twitter uporabniki tudi bolj aktivni, saj je skoraj 60 odstotkov uporabnikov aktivnih.

Za več informacij si lahko na spodnji povezavi pogledate tudi video.
 

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv