Deli

Raziskava podjetja CrowdScience je pokazala, da je v avgustu skoraj polovica uporabnikov Twitterja dnevno pregledovala posodobitev statusov, vsak peti uporabnik spletnih skupnosti pa je v preteklem tednu uporabljal Twitter. Čeprav večina uporabnikov Twitterja do njega dostopa samo preko računalnika, pa je že kar nekaj takih, ki do tja dostopajo preko mobilnih telefonov iz kopalnic, avtomobilov, gledališč in celo med verskimi obredi.
Septembrska raziskava podjetja Retrevo pa je pokazala, da 39 odstotkov uporabnikov Twitterja in 27 odstotkov uporabnikov Facebooka mlajših od 35 let pregleda te strani vsaj desetkrat na dan. Ti tudi neprimerno večkrat dostopajo do spletnih skupnosti z različnih lokacij.
 

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv