Deli

Veliko potrošnikov pogosto obiskuje uradne spletne strani televizijskih hiš pa tudi YouTube, Hulu, Joost in druge strani s TV vsebino, tako legalno kot nelegalno. Največji motivator za gledanje serij prek spleta je možnost odloženega gledanja. Gledalci pogosto ne morejo biti pred televizorjem takrat, ko je njihova oddaja na sporedu, internet pa jim nudi gledanje njim najljubših serij kadarkoli si to zaželijo in imajo čas.

Večina potrošnikov, 44 odstotkov, pravi, da so oglasi v spletnih videih enako sprejemljivi kot na televiziji. Osem odstotkov je celo prepričanih, da so oglasi na spletu sprejemljivejši kot na TV. Na drugi strani pa se jih 19 odstotkov s tem ne strinja in pravijo, da so manj sprejemljivi. Zanimivo, kar 29 odstotkov pa je takih, ki niso prepričani, kaj je sprejemljivejše.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv