Deli

YouTube je staršem do sedaj predstavljal dvorezni meč. Četudi je na portalu precej vsebin, ki so otrokom prijazne, je praktično nemogoče nadzorovati, katere izmed njih so primerne in koliko časa jim bodo otroci namenili. Tako je YouTube v prejšnjem tednu naznanil prihod aplikacije, ki bo pozornost namenila izključno vsebinam, prilagojenim najmlajšim gledalcem.

Z naprednimi opcijami starševskega nadzora, večjimi ikonami in z možnostjo glasovne izbire, aplikacija brskanje omogoča tudi tistim otrokom, ki še ne znajo brati. Vsebine se delijo na štiri večja področja (Shows, Music, Learning, Explore); otroke pa bodo z oglasi, prilagojenimi najmlajšimi, lahko nagovorili tudi oglaševalci.

 

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv