Deli

eMarketerjevo poročilo pravi, da so tisti, ki potujejo, naprednejša skupina med uporabniki interneta, prav tako imajo v lasti več pametnih telefonov in tablic kot povprečni internetni uporabnik. Mobilne naprave so pravzaprav njihovi stalni spremljevalci, saj jih kar 98 odstotkov le-te vzame s seboj na počitnice in štiri petine iz te skupine jih uporablja ves čas dopusta.
Let pa je tisti čas, ko so mobilne naprave najbolj v uporabi. Takrat več kot tri četrtine vprašanih uporablja pametne telefone, ena tretjina prenosne računalnike in ena tretjina tablice.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv