Deli

eMarketer predvideva, da bo število gledalcev spletnih video vsebin v ZDA zraslo na 190 milijonov do leta 2012, kar bo predstavljalo 88 odstotkov celotne ameriške internetne populacije.
Po začetnih težavah so lastniki in distributerji spletnih video vsebin začeli slediti strategiji, ki se je zelo približala televizijskemu poslovnemu modelu. Tako je večina spletnega video programa podprta z oglaševanjem, ki vključuje številne oglasne formate.
Zanimivo je tudi to, da bodo po projekcijah analitikov iz podjetja The Diffusion Group (TDG) leta 2013 dolge video vsebine (npr. filmi, oddaje, serije) predstavljale že 69,6 odstotkov prihodkov od oglaševanja, v enakem časovnem obdobju pa bo delež prihodkov kratkih video vsebin (»video clipi«) padel s 54,8 na 28,7 odstotkov.
 

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv