Deli

Po podatkih raziskave »Bi-Annual Online VideoStudy« (primerjava zadnje polovice leta 2006 in prve polovice leta 2007) podjetja Advertising.com, gleda spletni video 62 odstotkov anketirancev starih 35 let in več.

 

Uporabniki vedno pogosteje  spremljajo spletne video vsebine, se pa razlikujejo po starostnih skupinah: starejšim uporabnikom predstavljajo vir informacij (spletne novice), mlajšim uporabnikom pa način sprostitve in zabave (filmi, TV oddaje).

 

V starostni skupini od 18 do 34 let se uporaba spletnih video vsebin povečuje dnevno (69 odstotkov spremlja spletni video več kot enkrat na teden), medtem ko je v starostni skupini 35 let in več, 47 odstotkov uporabnikov, ki spremlja spletne video vsebine večkrat tedensko. 

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv