Deli

Študija, ki jo je izvedlo podjetje PermissionTV decembra lani, je pokazala, da bodo več kot dve tretjini vprašanih oglaševalcev svoja oglaševalska sredstva za leto 2009 usmerili predvsem v spletno video oglaševanje.
eMarketer ocenjuje, da bo bodo vložki v spletno video oglašavanje zrasli na 4,6 milijarde ameriških dolarjev v letu 2013, kar predstavlja več kot sedemkratno povečanje iz 785 milijonov, ki so mu jih namenili v letu 2008. Več kot štirje od petih uporabnikov interneta pa bodo gledali spletne video oglase do leta 2012 (dve tretjini v letu 2009).
 

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv