Deli

Modna industrija je ena najhtreje rastočih segmentov v spletni prodaji, pravi eMarketerjeva raziskava z naslovom »Spletno nakupovanje oblačil: kako video pospešuje zaupanje in povečuje prodajo«. Pri eMarketerju ocenjujejo, da bo e-nakupovanje oblačil letos zraslo za 20 % in doseglo 41 milijard ameriških dolarjev.
Pri tem pa ključno vlogo igra spletno video oglaševanje, ki gledalcem daje občutek, kot da lahko dejansko določeno oblačilo občutijo in otipajo, s tem pa se zmanjšuje njihova bojazen, da tisto, kar bodo kupili, ne bo enako tistemu, kar so videli. Raziskava je pokazala še, da imajo kupci najraje pričevanja in ocene, sledijo pa video vsebine, poslane prek elektronske pošte, in tiste, ki jih ustvarjajo potrošniki.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv