Deli

Ker spletne video vsebine nudijo višji RPK in so pri uporabnikih vse bolj iskane, jih največji spletni založniki vse bolj favorizirajo v primerjavi s pisano besedo. Tako, na primer, CNN.com in ESPN.com pogosteje prikazujejo video vsebine in spodbujajo svoje obiskovalce, da pritisnejo »play« še preden začnejo brati.
Po podatkih comScore med spletnimi stranmi, ki jih upravljajo časopisi, The New York Times Co., Gannett and Tribune dosegajo več kot tri milijone video gledalcev vsak mesec.
 

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv