Deli

Ste kdaj premišljevali, kako ste se odločili za nakup avtomobila, kozmetike, zabavne elektronike? Kaj pa, kako ste se odločili, da boste sklenili varčevalni račun v banki, najeli kredit? Ste pomislili, kako ste sklenili avtomobilsko ali življenjsko zavarovanje? Če se dobro poglobite v svoj nakupni proces, boste ugotovili, da se pred nakupom vedno pozanimate, informirate … Seveda pa je to vsakič malo drugače, pač odvisno od tega, kaj ste kupili. Kaj pa drugi Slovenci, vas zanima, kako se oni odločajo?

Izpolnite vprašalnik in nam pomagajte odkriti, kakšne so nakupne navade slovenskih potrošnikov. Lahko pa izberete med posameznimi kategorijami, glede na to, kaj ste pred kratkim kupovali, najeli, naročili …:

avtomobil
najem kredita
bančne storitve
zavarovanje
gospodinjski aparati
prehranska dopolnila
počitnice/potovanje
kozmetični izdelki
zabavna elektronika
mobilni operater
internet/tv

Raziskavo pripravljamo skupaj z raziskovalno hišo Valicon. Radi bi predvsem ugotovili, ali svojo vlogo pri nakupnih odločitvah igra tudi internet in v kakšni meri. Sodelujte v raziskavi in prispevajte svoj del h končnim rezultatom, da bodo ti najboljši. Seveda pa boste o rezultatih lahko kmalu tudi brali …

 

Deli

Arhiv