Deli

Vse bolj priljubljeno omrežje Snapchat je predstavilo novo funkcijo Memories, ki uporabnikom dovoljuje neomejeno shranjevanje najbolj priljubljenih snapov.

Snapchat z novo funkcijo Memories - iPROM Novice iz sveta

Med uporabniki je omrežje Snapchat pridobilo popularnost ravno zaradi svoje nepredvidljivosti, saj so se vse objave, ki so jih delili na njem, po določenem časovnem obdobju avtomatično izbrisale in tako na spletu niso pustile sledi.

Z novo funkcijo »Memories« pa gre Snapchat korak naprej, saj uporabnikom omogoča, da najbolj priljubljene snape tudi shranijo. Funkcija, umeščena neposredno pod gumb fotoaparata, bo omogočila, da utrinek shranite s preprostim zamahom navzgor.

Pravi povod za nadgradnjo omrežja pa naj bi se skrival v dejstvu, da je omrežje, ki je prej povečini privabljalo mlade, pričela uporabljati vse večja množica starejšega občinstva.

Sodeč po podatkih je namreč že 14 % uporabnikov ZDA, ki uporabljajo Snapchat, starejših od 35 let – za primerjavo je bilo slednjih pred dvemi leti le 2 odstotka. Obenem naj bi bilo kar 70 odstotkov vseh uporabnikov pametnih telefonov danes tudi uporabnikov Snapchata. Kot zanimivost dodajamo, da se je omrežju pred kratkim pridružila tudi prva dama ZDA, Michelle Obama.

Michelle Obama - Snapchat z novo funkcijo Memories - iPROM Novice iz sveta

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv