Deli

Slovenija je dobila prvo virtualno poslovno zgradbo. 60 slovenskih podjetij je tako razširilo svoje poslovanje v virtualne dimenzije.  V virtualni regiji SLOVENIA v svetu Second Life imamo tako največ predstavništev na realno državo. 

 

FM Virtual, hčerinsko podjetje Futurističnega Marketinga (FM), je v virtualnem svetu Second Life zgradilo poslovno zgradbo Futuristing Tower, ki je tako postala baza virtualnega slovenskega virtualnega podjetništva. V stolpu je 60 podjetij dobilo virtualno pisarno, kjer je prostor za komuniciranje, povezovanje in snovanje projektov. V pritličju nebotičnika je skupna loža, na vrhu pa se nahaja vrt, ki je zaradi svojega lepega sončnega razgleda na bližnjo in daljno okolico namenjen druženju ter sklepanju pravih poslov.

Futuristing Tower je v fazi nastajanja k sodelovanju povabil Slovensko turistično organizacijo (STO), ki je tako začela z virtualno promocijo svojega slogana »I Feel Slovenia«, ogledate pa si lahko tudi galerijo fotografij ter promocijski film o Sloveniji. Za podjetje IPROM je FM Virtual razvil in postavil sistem virtualnega »outdoor« oglaševanja.

Prebivalci sveta Second Life lahko obiščejo Futuristing Tower v regiji SLOVENIA, natančneje na otoku CORPORATE ISLAND. Otok bo uradno odprt od 18.12.2007.

 

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv