Deli

»Umetna inteligenca in robotizacija nas bosta motivirali, da se bomo ves čas učili nekaj novega in delali korake naprej,« meni Simon Cetin, partner v spletni medijski agenciji iPROM, ki se je v letu 2016 podala tudi na področje interneta stvari. O prihodnosti podjetja in digitalnega oglaševanja se je v intervjuju za Marketing Magazin pogovarjal s Simono Kruhar Gaberšček.

Simon Cetin za Marketing magazin o pomenu motivacije posameznika za uspeh podjetja, trženju v dobi interneta stvari, vplivu digitalne preobrazbe na družbo in usmeritvah iPROM-a v prihodnje - Simon Cetin

V pogovoru za Marketing Magazin se je Simon Cetin dotaknil tehnologij prihodnosti s poudarkom na internetu stvari, izzivov oglaševalske industrije v novih razmerah in vzpona umetne inteligence. Cetin meni, da digitalizacija kot evolucijska sprememba za napredek človeške vrste prinaša neprimerno več pozitivnega kot negativnega. V zdajšnji vlogi se posveča predvsem motivaciji zaposlenih in sestavljanju agilnih timov povezanih posameznikov, saj so ti, tehnologiji navkljub, ključni za ustvarjanje presežkov.

Več o pomenu motivacije posameznika za uspeh podjetja, trženju v dobi interneta stvari, vplivu digitalne preobrazbe na družbo in usmeritvah podjetja iPROM v prihodnje, pa preberite v celotnem prispevku.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

O avtorju

Simon Cetin je ustanovitelj in partner v iPROMu.

Vsi prispevki avtorja