Deli

Simon Cetin, partner v družbi iPROM, je ob koncu leta za Marketing magazin strnil dogajanje v družbi iPROM v letu 2023.

Simon Cetin za Marketing magazin: Družba iPROM leto končuje z rastjo prometa – iPROM – Mnenja strokovnjakov – Simon Cetin

V letu 2023 je družba iPROM izpopolnjevala svoje rešitve, ki podjetjem in organizacijam omogočajo zakup oglasnega prostora v digitalnih medijih z uporabo njihovih lastnih podatkov o digitalnih občinstvih. Ta pristop iPROMovim naročnikom zagotovlja prednost v smislu večje učinkovitosti digitalnega oglaševanja in trženja.

»Posvečali smo se evropskim standardom s področja spoštovanja zasebnosti in zaščite podatkov, kar že danes predstavlja eno od temeljnih konkurenčnih prednosti tako naših naročnikov kot tudi družbe iPROM. S svojimi neodvisnimi analitičnimi in oglaševalskotehnološkimi rešitvami danes poslovnim partnerjem ne omogočamo le bolj učinkovitega medijskega zakupa in možnosti vzpostavitve novih poslovnih modelov, temveč jim nudimo tudi strateške vpoglede v njihova digitalna občinstva,« je za Marketing magazin povedal Simon Cetin, partner v družbi iPROM.

Družba iPROM je leto 2023 zaključila uspešno, z rastjo prometa.

»Ključno pa je, da so naši poslovni partnerji že danes pripravljeni na prihajajoče izzive in priložnosti, ki jih v prihodnjem letu prinaša preobrazba digitalnega oglaševanja in marketinga,« je še poudaril Cetin.

Komentar je bil prvotno objavljen v Marketing magazinu v prispevku: NA SVIDENJE 2023, POZDRAVLJENO 2024.

Deli

O avtorju

Simon Cetin je ustanovitelj in partner v iPROMu.

Vsi prispevki avtorja

Arhiv