Deli

Simon Cetin, ustanovitelj in partner v iPROMu, se je zapisu za Društvo za marketing Slovenije posvetil megatrendom, ki bodo v prihodnosti vplivali na naša življenja. Osredotočil se je na pametna mesta, trajnostni razvoj, ekologijo, ogljični odtis, množico podatkov in umetno inteligenco ter ostala področja, ki bodo zaznamovala prihajajoča leta.

Simon Cetin za Društvo za marketing Slovenije: Bodimo ustvarjalci na bolje - iPROM - Novice

Simon Cetin, ustanovitelj in partner v iPROMu, je v zapisu Društva za marketing Slovenije razmišljal o inovacijah, ki bodo še naprej spreminjale in preoblikovale svet. Verjame v tehnologije, ki odgovarjajo na potrebe sodobne družbe ter ustvarjajo nove poslovne modele, nove trge in navsezadnje priložnosti za delovna mesta, v tehnologije, ki spodbujajo trajnostni razvoj in še vedno zagotavljajo donosnost, ter v tehnologije, ki izboljšujejo našo učinkovitost in storilnost. Simon meni, da slednje tehnologije ustvarjajo tudi čas, ki nam omogoča večjo ustvarjalnost.

»Medtem ko nove tehnologije brišejo meje med panogami in na presečiščih starih meja med industrijami nastaja nova dodana vrednost, sem vedno bolj prepričan, da je pri uvajanju sprememb ključen temeljni razmislek o tem, katere spremembe si želimo, katere so koristne in katere so nujne,« je povedal Simon Cetin.

Celoten prispevek si lahko preberete na povezavi.

Deli

O avtorju

Simon Cetin je ustanovitelj in partner v iPROMu.

Vsi prispevki avtorja

Arhiv