Deli

Samsung je na spletni strani BestBuy.com pripravil orodje, imenovano »BrandAnswers«, s pomočjo katerega lahko uporabniki prebirajo vprašanja in odgovore drugih uporabnikov ali pa tudi sami napišejo vprašanje, na katerega dobijo odgovor v roku 16 ur. Najpogostejše vprašanje je bilo: »Ali lahko televizor obesim na steno?«
Po petih mesecih testnega obdobja s tem orodjem so rezultati presentljivi, saj se je število ogledov strani, kjer se nahajajo Samsungovi izdelki, povečalo za 96 odstotkov.
 

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv