Deli

 

Blagovna znamka krekerjev Ritz si je za letošnji praznični čas omislila svojo veliko praznično parado. Gre za oglaševalsko akcijo, v kateri želijo ključne stresne trenutke, kot so krasitev hiše, priprava obrokov, zavijanje daril in organizacija potovanj, spremeniti v prijetne.

Digitalna parada potuje od zahvalnega dne do božiča in vključuje zabavo, hrano, nakupovanje, popuste in recepte. Poleg tega si lahko uporabniki zgradijo svoje plovilo za digitalno parado, na katerega lahko dodajajo praznične predmete, kot so kolesa, krila, živali, baloni, zvonci, rože, snežinke, kape in celo zaročne prstane. Poleg tega pa so pri Ritzu posneli tudi video, v katerem vidimo, kako lahko sicer zoprno opravilo zavijanja daril postane zelo zabavno. V manj kot tednu dni je video zabeležil že prek 53.000 ogledov.Video si lahko pogledate tukaj.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv