Deli

Po podatkih RIS-ove raziskave je v Sloveniji že 880.000 mesečnih uporabnikov interneta, ki za dostop uporabljajo PC in nadaljnjih 90.000, ki do njega dostopajo le prek svojih mobilnikov. Tako se število uporabnikov še vedno povečuje, vendar ta rast že kaže znake upočasnitve.
    Anketiranci v največji meri uporabljajo internet za samoizobraževanje, izmenjavanje datotek in internetno telefonijo. Zanimivo je, da se kar precej povečuje uporaba spletnih stavnic in igralnic, vse več slovenskih uporabnikov pa obiskuje tudi upravne spletne strani.
    

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv