Deli

Več kot polovica uporabnikov družabnih spletnih strani bi raje gledala oglase, ki se so skladni z njihovimi interesi, šest od desetih pa si želi, da bi tak oglas prišel od njihovih najljubših blagovnih znamk, je pokazala raziskava podjetja Prospectiv in Woburn, Mass. Raziskava je še pokazala, da 87 odstotkov anketirancev pravi, da skoraj noben oglas do sedaj ni bil skladen z njihovimi željami, interesi …, zato jih je tudi polovica zatrdila, da še nikoli niso kliknili na oglas, serviran na tovrstnih medijih.

Se pa kljub temu dogajajo premiki v pravo smer. Tako je, na primer, na Facebooku podjetje Bella Pictures, specializirano za slikanje porok, svoj oglas prikazalo samo ženskam, ki so v svojem profilu navedle, da so zaročene. S to strategijo so močno povečali prodajo svojih storitev.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv