Deli

Se vam je že zgodilo, da ste postali nervozni, če niste imeli dostopa do interneta? No, potem ste, po izsledkih nove raziskave, najverjetneje internetni odvisnik.
    Odvisnost od interneta je sedaj postala merljiv problem; prizadene vsakega osmega odraslega v ZDA. Največja odvisnost pa se pojavlja med obiskovalci pornografskih strani in »igričarji«.
    Raziskovalci Medicinske fakultete na Univerzi v Stanfordu so v svoji raziskavi zajeli 2.518 odraslih Američanov. Ugotovili so, da jih skoraj 70 odstotkov redno uporablja internet, skoraj 14 odstotkov pa jih priznava, da težko zdržijo nekaj zaporednih dni brez interneta.
    

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv