Deli

Ameriški spletni uporabniki so samo novembra 2008 pogledali 12,7 milijarde spletnih video vsebin, kar je tretjino več kot v enakem obdobju leta 2007, pravijo pri comScore Video Metrix. Ugotovili so še, da je več kot 146 milijonov ameriških uporabnikov interneta v povprečju pogledalo 87 video vsebin v tem mesecu, kar predstavlja 77 odstotkov celotne internetne populacije.
Tudi pri eMarketerju pravijo, da je gledalecev video vsebin že tri četrtine in ocenjujejo, da bo do leta 2012 ta številka narasla na 88 odstotkov.
 

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv