Deli

Vse več in več oglaševalcev sprejema programatično oglaševanje kot pomemben del digitalnega oglaševanja. Tako ugotavlja tudi podjetje Chango v svoji raziskavi, ki so jo izvedli med podjetji, ki se uvrščajo na lestvico Fortune 500. V njej je 70 odstotkov vprašanih odgovorilo, da njihove blagovne znamke že uporabljajo programatično oglaševanje, 30 odstotkov jih je reklo, da so ga začeli uporabljati v lanskem letu.

Kaj pa je pripomoglo k tako veliki rasti programatičnega oglaševanja? Na vprašanje, kateri od dejavnikov jih je pripeljal do uporabe tovrstne tehnologije, je večina odgovorila, da je to boljše ciljanje na različnih napravah in kanalih, pa tudi izboljšani rezultati ter cenovna učinkovitost digitalnih oglaševalskih akcij.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv