Deli

Nielsen Online je v svoji raziskavi ugotovil, da je »primetime« za splet podnevi, saj med običajnim delovnim tednom med deveto in peto kar 65 odstotkov uporabnikov interneta pogleda vsaj eno video vsebino, med vikendi, od šestih zjutraj do osmih zvečer, pa to naredi 51 odstotkov uporabnikov interneta (podatki so za lanski oktober). Tretji najpopularnejši čas za gledanje spletnih videov pa je od ponedeljka do petka od petih popoldne do osmih zvečer.
Celotna konzumpcija video vsebin se je po podatkih Nielsen Online’s VideoCensus začela sicer nekoliko umirjati, saj je število vseh video gledalcev rahlo upadlo – 120 milijonov gledalcev v oktobru 08 za razliko od septembra 08, ko jih je bilo 124 milijonov. Po drugi strani pa so ugotovili, da se je čas, ki ga posamezni uporabnik namenja video vsebinam, povečal za deset odstotkov, in sicer iz 156,4 minute v septembru na 171,7 v oktobru lani.
 

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv