Deli

Realno časovno licitiranje, ki je ogrelo trg prikaznih oglasov v letu 2010, bo nadaljevalo s pridobivanjem deleža v letu 2011 ter bo postalo vse bolj pomembna sila za oglaševalce, založnike in oglaševalske mreže.
Pri takem načinu nakupovanja spletnih oglasov, oglaševalci licitirajo glede na prikaze na strani, lokacijo oglasa, število želenih prikazov in morebitne piškotke (cookies) ki jih lahko uporabijo za retargetiranje ali za druge segmentacije. Založniki z licitacijo prodajajo oglasni prostor v realnem času, samodejno pregledujejo ponudbe oglaševalcev za različne pozicije oglasov in odločajo kateri oglasi naj bodo servirani, glede na trenutnega obiskovalca strani.
 

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv