Deli

Večja dogodka od pogreba kralja popa Michaela Jacksona sta bila samo novica o njegovi smrti in inavguracija Baracka Obama za predsednika ZDA. Tako je bilo narejenih nekaj več kot dva milijona prenosov videa v živo; pri Baracku je bilo teh prenosov več kot sedem milijonov.
Facebook, ki je prenašal video za CNN, E!, ABC in MTV, poroča, da je milijon uporabnikov med samim pogrebom objavilo 800.000 s pogrebom povezanih posodobtev statusa, večina jih je prišla iz CNN-a. Ta pa medtem poroča, da so poservirali 781.000 video prenosov v živo, MSNBC pa pravi, da je bilo takih zahtevko 3 milijone in da je to celo drugi največji dogodek letos, takoj za Obamo.
 

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv