Deli

Mame so danes bolj povezane kot kdaj koli prej in nobenega dvoma ni, da so mobiteli, predvsem pa pametni telefoni, spremenili moderno materinstvo. Mame se danes precej zanašajo nanje – delijo slike svojih otrok, pregledujejo elektronska sporočila, usklajujejo urnike, raziskujejo in celo nakupujejo prek interneta.

Raziskava, ki so jo opravili pri MediaPostu, je pokazala, da ima kar 89 odstotkov mamic z otroki, starimi med 0 in 3 leti, v lasti pametni telefon, od tega jih je polovica znamke iPhone, 41 odstotkov pa telefonov z vgrajenim Androidom. Večina mam telefone uporablja za klicanje, druga najpriljubljenejša dejavnost je obiskovanje družabnih omrežij, tretja pisanje sporočil, sledijo še pošiljanje elektronskih sporočil, brskanje po spletu ter igranje iger in uporaba aplikacij. 90 odstotkov mam še pravi, da jim telefoni precej olajšujejo življenje.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv