Deli

Pojav in vzpon digitalnih medijev je pripeljal do zelo pomembnih sprememb v ciljih, ki ga ima današnje oglaševanje. Digitalna tehnologija je dala novih in enkratnih moči oglaševanju z novimi možnostmi za dvosmerno komunikacijo in meritve. Te spremembe pa bi morale redefinirati pričakovanja, ki jih imamo do oglaševanja v digitalni dobi.
Avtor članka, Alan H. Gerson, navaja naslednja pravila: ujemite zanimanje in pozornost; 2. Podaljšajte potrošnikovo vpletenost; 3. Delujte v smeri konkretnih in merljivih ciljev; 4. Izgradnja blagovne znamke; 5. Okrepite priklic in obdržanje izdelka v spominu; 6. Spodbujajte nakupno namero; 7. Gradnja baze potrošnikov (prostovoljni vpisi) in virusni marketing; 8. Poudarjajte edinstvene prednosti svojih izdelkov, storitev (diferenciacija).
 

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv