Deli

Mednarodni olimpijski komite je nekaj več kot teden dni pred uradnim začetkom OI predstavil številne nove funkcije, oblikovane z namenom povečanja prisotnosti v družabnih omrežjih in sodelovanja z uporabniki.

Aprila so tako lansirali spletno mesto “Olympic Athletes’ Hub”, ki bo zagotavljal preverjene FB in Twitter objave o olimpijskih športnikih. To pa sedaj dobiva dve novi funkcionalnosti: ena je t.i. “Inside the Olympic Village” stran, kjer se bodo odvijali pogovori v živo. Uporabniki pa naj bi o tem, kdo se bo pogovarjal kdaj, izvedeli prek Twitterja (@Olympics) in FB-ja (Facebook.com/Olympics). Druga funkcionalnost pa je “Olympic Challenge” stran, kjer bodo uporabniki lahko igrali igro napovedovanja izidov posameznih tekem.
 

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv