Deli

Kot vsako leto so pri MM-u tudi letos pripravili pregled oglaševanja v letu 2013, hkrati pa oglaševalce, medije in agencije povprašali še o napovedih za leto 2014.Simon Cetin, partner...

Kot vsako leto so pri MM-u tudi letos pripravili pregled oglaševanja v letu 2013, hkrati pa oglaševalce, medije in agencije povprašali še o napovedih za leto 2014.

Simon Cetin, partner v iPROM-u, je na vprašanje, ali smo zadovoljni s poslovanjem v letu 2013, odgovoril, da smo dosegli zastavljene cilje in da smo v lanskem letu s programsko opremo za upravljanje poslovnih procesov na področju trgovanja z oglasnim prostorom v digitalnih medijih iPROM AdServer izvedli za dobrih 23 milijonov evrov bruto oglaševalskih poslov, kar je 15 odstotkov več kot v letu 2012. Tudi v letošnjem letu pričakujemo rast, ki bo posledica večjega povpraševanja po programski opremi, namenjeni učinkovitejši izrabi sredstev za zakup digitalnih medijev, in prerazporejanja sredstev v prid internetu.

Kar pa se tiče novosti in trendov na področju zakupa, pa Cetin pravi, da bo na področju digitalnega oglaševanja letos in v prihodnje za cenovno učinkovitost potrebno kupovati doseg natančno določenih ciljnih skupin, ne glede na napravo, s katero uporabnik dostopa do informacij.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv