Deli

Oglaševalci vse bolj razumejo, da se morajo pojavljati na več napravah hkrati, če želijo biti vidni. Tako je raziskava raziskovalne hiše Nielsen in združenja ANA (Association of National Advertisers) pokazala, da nameravajo oglaševalci povečati svoja sredstva za oglaševanje na več napravah hkrati (multiscreen advertising) z 20 odstotkov v letošnjem letu na 50 odstotkov do leta 2016.

95 odstotkov vseh, ki so sodelovali v raziskavi, je mnenja, da je oglaševanje na več napravah hkrati pomembno, skoraj polovica pa jih meni, da je zelo pomembno. Med najpomembnejšimi napravami za doseganje občinstev uvrščajo mobilne naprave, prav tako pa bo postajala vse pomembnejša tudi internetna televizija.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv