Deli

Oglaševalska akcija »The Campaign for Real Beauty« je med internetnimi uporabniki vzbudila ogromno zanimanja in različnih odzivov. Najnovejši video, ki ga je Dove prikazal na istoimenski spletni strani, nosi naslov »Evolution« in prikazuje žensko, ki se s pomočjo ličil, pravilne osvetlitve in drugih pripomočkov spremeni iz navadne smrtnice v prečudovit, popoln supermodel. To je povzročilo med pisci spletnih dnevnikov veliko odzivov.
    Pri tej spletni strani je še posebej pohvalno, da se vse skupaj ne konča samo pri zavedanju problema, ampak ga skušajo tudi dejansko rešiti. Mlada dekleta pozivajo k udeležbi lepotnih delavnic, ki jih organizira Dove. Na delavnicah jih skušajo naučiti, da je pomembno prepoznati svojo notranjo lepoto in preprečiti, da bi podlegle mitu o lepoti, ki jo posredujejo mediji in supermodeli, in s tem zapadejo v anoreksijo ali bulimijo.
    Spletna stran »The Campaign for Real Beauty« je virusna spletna stran, ki uporablja prave strategije in taktike. Pomembno je, da ne gre samo za prodajo izdelka, ampak želijo predvsem pomagati ženskam in dekletom, da spremenijo definicijo lepote in obrnejo življenje na pozitivno stran.
    Vredno ogleda!
    

Deli

Arhiv