Deli

Spletni video oglasi so lahko različnih oblik, velikosti in formatov, pomanjkanje standardov pa povzroča tako zmedo pri spletnih uporabnikih kot pri oglaševalcih, ki morajo zato svoje oglasne kreative prilagajati različnim standardom, pa tudi meritve učinkovitosti takih oglasov niso standardizirane. Zato se še veliko oglaševalcev video oglaševanju izogiba.
Za rešitev tega problema se je med seboj združilo nekaj založnikov in oglaševalcev, ki skušajo ugotoviti, kateri format je najučinkovitejši in bi lahko postal standard. Cilj je najti tako uspešen video oglasni format, ki bo lahko pariral 30-sekundnemu spotu na televiziji, saj tudi tam, dokler ni prišel ta, televizija z oglaševanjem ni imela tolikšnega uspeha.
 

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv