Deli

Po poročanju eMarketerja naj bi letos odrasli Američani prvič v zgodovini več časa preživeli z digitalnimi napravami kot s televizijo. Tako danes preživijo pet ur in devet minut na dan z digitalnimi mediji, pred enim letom štiri ure in 31 minut, dve leti nazaj pa tri ure in 50 minut. Čas, ki ga preživljajo pred televizijo, pa je v vsem tem času ostal na približno enaki ravni (štiri ure in 31 minut, kar je za sedem minut manj kot leta 2012).

Največ pa je k tej porasti pripomogla uporaba mobilnih naprav, saj danes uporabniki tam v povprečju preživijo dve uri in 21 minut na dan, kar je 46 minut več kot leto dni nazaj.
 

 

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv