Deli

Rezultati raziskave, ki jo je opravila družba Dynamic Logic, kažejo na to, da obogateni oglasi (rich media) precej – tudi do 2x – povečajo sporočilno povezovanje (Message Association) posameznih blagovnih znamk (recimo Nike) s posameznimi sporočili (Just Do It).
    Obogatena spletna medijska sporočila se vse bolj uveljavljajo na področju internetnega oglaševanja. To kažejo tudi številni drugi primeri in raziskave. Promocija nove blagovne znamke Florida Orange Juice kaže, da je mogoče s povečanjem proračuna za spletno oglaševanje dosegati boljše rezultate kot z objavo oglasov na TV, radiu ali v tiskanih medijih.
    Podoben vpliv obogatenih oglasov je bilo zaznati tudi v oglaševalski akciji družbe General Mills za njihov slan prigrizek, kjer je bilo zanimivo opazovati tudi odziv pri različnih ciljnih skupinah.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv