Deli

Igor Mali je s 1. januarjem v podjetju iPROM prevzel funkcijo vodje področja za svetovanje. Z Igorjem v iPROMu dopolnjujejo svetovalno ekipo za strateško svetovanje naročnikom na področju komuniciranja in trženja v digitalnih medijih. iPROM s svojimi svetovalnimi rešitvami nudi naročnikom celostno podporo pri uvajanju digitalnega trženja v poslovne procese: od vzpostavitve trženjskih konceptov, preko oglaševanja v digitalnih medijih, do evaluacije učinkovitosti in poprodajne komunikacije s kupci na spletu.
Igor je bil pred tem direktor prodaje za internet v podjetju Central Media Enterprises, odgovoren je bil za sedem trgov. Sodeloval je z regionalnimi naročniki, strateško vodil prodajo in prodajne ekipe ter skrbel za razvoj in implementacijo tehničnih rešitev na področju trženja medijskega prostora na spletu. Svoje izkušnje pa je pred tem nabiral v znanih slovenskih podjetjih Najdi.si in Httpool. Svojo kariero na področju digitalnih medijev je začel graditi v podjetju Domenca, kjer je pred več kot desetletjem soustvarjal enega prvih sistemov za trženje oglasnega prostora na slovenskem spletu.
 

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv