Deli

Ameriški potrošniki naj bi letos za praznike, ki prihajajo konec leta, porabili 54,4 milijarde ameriških dolarjev za nakupe prek interneta. Tu pa niso všteti nakupi potovanj, počitnici ... Če...

Ameriški potrošniki naj bi letos za praznike, ki prihajajo konec leta, porabili 54,4 milijarde ameriških dolarjev za nakupe prek interneta. Tu pa niso všteti nakupi potovanj, počitnici … Če bo res tako, bi to pomenilo povečanje za skoraj 17 odstotkov v primerjavi z enakim obdobjem lani in bi predstavljalo skoraj četrtino celotne letošnje e-potrošnje, ki naj bi po napovedih eMarketerja znašala 224,2 milijarde ameriških dolarjev.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv