Deli

Čeprav se je internetni marketing v zadnjih desetih letih dramatično povečeval, pa je največjih 50, 60 oglaševalcev k temu prispevalo zelo, zelo malo. Tako, na primer, največji izmed njih, P&G, na leto za marketing nameni skoraj 5 milijard ameriških dolarjev, pri tem pa internetu nameni manj kot dva odstotka svojega proračuna (seznam največjih oglaševalcev – Advertising Age, 2007). Daleč največji del še vedno namenijo televizijskemu oglaševanju. Na drugi strani pa imamo, na primer, University of Phoenix in njeno podjetje, Apollo Group, ki na leto marketingu nameni 278 milijonov dolarjev, večino od tega gre na splet.

Največ k temu, da se veliki oglaševalci še ne odločajo množično za spletno oglaševanje, prispeva navajenost na izdelavo 15-sekundnih televizijskih spotov ali časopisnih oglasov. To je zanje laže kot priprava spletnih oglaševalskih kampanj.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv