Deli

Digitalni marketing se spreminja skoraj s svetlobno hitrostjo. Oglaševalci so tako nenehno soočeni z novimi tehnologijami, orodji in platformami, vsi pa obljubljajo, da bodo spremenili vse. Zato je za oglaševalce pomembno, da znajo iz vseh teh možnosti razbrati ključne trende, ki bodo dejansko oblikovali podobo digitalnega marketinga v tem letu.
Članek na spodnji povezavi našteva šest digitalnih trendov: digitalne marketinške agencije bodo še bolj rasle, oglaševalci in agencije bodo morali postati podatkovni “piflarji”, agencije se bodo morale še bolj podučiti o tehnologiji, spletna mesta bodo postala še bolj odzivna, vsebinski marketing bo postal osrednjega pomena, še večja pa bo tudi povezava med spletnimi in “offline” aktivnostmi.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv