Deli

AJAX, API, CMS, CLV, B2C, HTML, IMAP, IPTV, RTB, SEM ... Na te in podobne kratice, povezane z digitalnim marketingom, vse po vrsti pa so angleškega izvora, ste najbrž...

AJAX, API, CMS, CLV, B2C, HTML, IMAP, IPTV, RTB, SEM … Na te in podobne kratice, povezane z digitalnim marketingom, vse po vrsti pa so angleškega izvora, ste najbrž že naleteli, če pa še niste, pa gotovo slej ko prej boste. Pa veste, kateri termini stojijo za njimi?
Na spodnji povezavi vam je na voljo zelo uporaben slovar kratic, ki bi jih vsi, ki so kakorkoli povezani z digitalnim svetom, morali poznati. Za podrobnejše razlage teh terminov pa si pomagajte z Googlom ali Wikipedio.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv