Deli

EIAA (European Interactive Advertising Association) je izvedla zanimivo raziskavo, s katero so skušali ugotoviti, katere so priljubljene spletne strani in kakšno vedenje izkazujejo na internetu različne skupine ljudi. Raziskavo so izvedli v desetih zahodnoevropskih državah.
    Ugotovili so, da so nakupi kart za potovanje, počitnice in dogodke univerzalno priljubljeni. Obstajajo pa tudi nekatere razlike med državami. Tako, na primer, v primerjavi s povprečnim evropskim spletnim kupcem, nemški spletni kupci več kupujejo elektroniko in naprave za dom, francoski pa obleke in športne izdelke. Glede obiskov spletnih strani Nemci najraje obiskujejo dražbe in spletne strani, ki ponujajo primerjavo med cenami, medtem ko Italijani najraje obiskujejo spletne strani z mobilnimi telefoni ter spletne strani povezane z avtomobili in avtomobilizmom.
    

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv