Deli

Če ste med tistimi skrbniki družbenih omrežij, ki se sprašujejo, zakaj vaše objave, ki jim pripnete fotografijo, ne dobivajo dovolj všečkov, imajo odgovor za vas pri podjetju Socialbakers. Njihove analize so razkrile, da imajo fotografije, ki jih blagovne znamke dodajajo na svojih FB profilih, pri organskem generiranju objav najnižje povprečje dosega. Kaj to pomeni za vas? Da bodo vse vaše objave, ki vsebujejo fotografije, najverjetneje dosegle bistveno manj uporabnikov kakor objava z videom, ki vsak dan znova pridobiva na pomembnosti.

Skupaj so na Socialbakers-u analizirali kar 670.000 objav 4.445 različnih blagovnih znamk in ugotovili, da so njihove objave z videi organsko dosegle 8.71 % uporabnikov; medtem ko so imele objave, ki vsebujejo fotografije, bistveno nižji domet, tj. 3.73%. Tako so jih prehitele celo objave, ki so vsebovale izključno besedilo ali spletne povezave! Analize obenem kažejo, da vse več blagovnih znamk objave promovira z namenom, da bi te dosegle več njihovih sledilcev.

 

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv