Deli

Če je bil MySpace na svojem začetku zgolj družabna spletna stran (socialna mreža), pa je danes postal mogočen medij in močno oglaševalsko orodje za oglaševalce, ki iščejo doseg in učinkovitost. Stran naj bi v letu 2008 generirala 800 milijonov dolarjev dohodka; večino od tega naj bi bilo doseženo s prodajo oglasnega prostora.

Kljub uspehom pa mu za ovratnik diha konkurenca, predvsem Facebook, ki MySpace prekaša po tehnološki plati in po hitrejšem pridobivanju novih uporabnikov. Poleg tega ga mnogi oglaševalci zaradi jasnejšega vmesnika in višjega demografskega profila vidijo kot boljšo oglaševalsko izbiro.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv