Deli

Četudi je televizija pri več kot polovici anketiranih Nemcev še vedno najbolj priljubljen kanal za dostop do informacij, pa mladi kot primarni vir dostopa do informacij navajajo digital.

Mladi v Nemčiji novice primarno iščejo na digitalu - iPROM Novice iz sveta

Podatki raziskovalne hiše Reuters kažejo, da kar 26-odstotkov odraslih uporabnikov interneta v Nemčiji za primarni medij dostopa do informacij navaja digital – polovica izmed njih pa sodi v starostno skupino med 18 in 34 let.

Ravno nasprotno velja za televizijo – bolj kot se veča starost anktetiranih, več je takšnih, ki informacije sprejemajo preko televizije.

eMarketer še ocenjuje, da je v Nemčiji letos 63.3 milijonov uporabnikov interneta, do leta 2017 pa naj bi jih bilo že 64.1 milijona.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv