Deli

Če so nekoč tržniki oglaševali na TV (med limonadami, čez dan), da so dosegli mame, pa danes več kot 40 odstotkov ameriških mam hodi na splet, med njimi pa je 35 milijonov takih, ki imajo doma mladoletne otroke. To nakazuje na dejstvo, da ta zelo pomembna skupina potrošnikov močno spreminja svoje navade in vzorce odločanja.

Najpogosteje se mame na spletu posvečajo aktivnostim, ki so povezane z vzgojo, so pa vpletene tudi v druge kot so iskanje, zabava in nakupovanje. Poleg tega se mame močno naslanjajo na internet, ko se odločajo za nakupe, zato je za oglaševalce in tržnike zelo pomembno, da razumejo vlogo interneta v njihovih nakupovalnih odločitvah.

Deli

Deli prispevek prek e-pošte

Vaše kontaktne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter posredovani kontakt prejemnika (elektronski naslov) potrebujemo, da lahko na prejemnikov elektronski naslov posredujemo vaše sporočilo. Prejetih podatkov ne bomo uporabili za druge namene. Z vnosom vaših podatkov in podatkov prejemnika, izjavljate, da imate od prejemnika pridobljeno privolitev za posredovanje njegovega/njenega kontakta. V kolikor podatkov ne boste oddali, želenega sporočila ne bomo mogli posredovati. Več o vaših pravicah in varstvu osebnih podatkov izveste tukaj.

Arhiv